Priser & Booking

Booking & Pris

Spirituel rådgivning for private 


(Kontaktformular længere nede på siden.  )

Spirituel rådgivning, eller clairvoyance om man vil, er et "røntgensyn" af en bestemt situation i dit liv lige nu og vejledning i hvordan du skal navigere lige netop der. Ofte byder livet på udfodringer, som kan være svære at se sig ud af, og her giver clairvoyance et indblik i, hvordan du bedst muligt navigerer dig ud på den anden side.

Nogle af de ting clairvoyance kan give klarhed over, kan være følgende;

Jobsituation, karrierevej, styrker og svagheder, personlige udfodringer, følelsen af fastlåsthed, parforhold, selvudvikling, spiritualitet og meget mere. Session varighed 60 minutter 


Sessioner bliver afholdt både fysisk hos mig på Frederiksberg eller online.


Prisen for en session inklusiv lydfil og noter skrevet inden sessionen er 1400kr, som alt sammen bliver sendt efter.


Pssst. vil du have en fornemmelse af hvordan en spirituel rådgivning foregår? Så kan du lytte til et special afsnit af min podcast "Loven Om Tiltrækning", hvor jeg giver en live spirituel rådgivning til en anonym privat kunde.

Spirituel vejledning for ledere og virksomhedsejere  


Der er forskellige måder jeg kan hjælpe din/jeres virksomhed på. Jeg kan blive en mere eller mindre permanent del af jeres virksomhed, i en kortere eller længere periode. 

Eller man kan booke mig på sessions basis, hvor jeg bliver et vejledende element når der er brug for det.

Når jeg bliver en mere eller mindre permanent del af virksomheden, så vil der altid være mulighed for at kontakte mig på mail eller talebeskeder imellem hver session.


Send en mail afsted med dine/jeres ønsker, så vender jeg tilbage med et uforpligtende tilbud.


Alt arbejde for virksomheder samt ledere er fuldt fradragsberettiget både hvad angår moms og skat

Book din tid

Book en tid i kontaktformularen nedenfor og skriv gerne nogle datoer/tidspunkter som passer dig bedst. Så vender jeg tilbage.