Om

Min Spirituelle 

Vision


Min Livs Filosofi

Først og fremmest, vil jeg understrege, at der ikke kun findes en formular til, hvordan man skal leve sit liv. Livet kan leves på uendelige mange måder; så længe det indvolvere respekt overfor andre mennesker, kærlighed og ikke mindst kærlighed til sig selv. Jeg prøver ikke at overbevise andre om, at den måde jeg lever på, er den eneste rigtige, men deler gerne ud af den, når folk booker mig til clairvoyance, samtaler eller foredrag. 


Jeg tror på, at der er en energi/kraft større end os selv, som altid vil os det bedste og er med os i medgang og modgang. Som jeg plejer at sige "the universe has your back". For mig er universet den energi jeg trækker på, når jeg har visioner for det liv jeg godt kunne tænke mig i fremtiden. Om du kalder den energi for Gud, Allah, Buddha, Jehova eller noget helt andet, er op til dig og ingen anden. Så længe man ikke trækker sin tro ned over hovedet på andre, så står man rigtig godt til at manifistere sine drømme og sit liv. Universet opfylder nemlig ikke ønsker til uartige børn, som jeg plejer at sige. Her kommer respekt og kærlighed ind i billedet. 


Jeg tror nemlig på, at vi så meget som muligt, skal prøve at befinde os i et positivt energiflow, for at vi kan opretholde de universelle frekvenser, der skal til for at vi kan tiltrække gode ting ind i livet. Lige børn leger bedst, og hvis du leger med dem der altid er sure, negative og trækker dig ind i de forkerte selskaber, vil du automatisk tiltrække mere af det ind i dit liv. 


Hvis du derimod omgiver dig selv med mennesker, som ikke misunder dig, men ønsker det bedste for dig og støtter dig i dine drømme og visioner, har du et meget sundere og stærkere grundlag for at manifistere dit drømmeliv.


Byggestenene til at spirituelt moderne liv ligger i; "Alt, hvad I vil, at andre mennesker gør mod jer, det skal I også gøre mod dem"

"My vision, is your mission"

Frederik Rehder Fuglsang

Pilot, clairvoyant og spirituel vejleder